Dženifer Garner: Iskren savet za roditelje

Izvor: Mondo, 20.Mar.2016, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Garner: Iskren savet za roditelje

Roditelji i budući roditelji, ako želite iskren savet u vezi sa odgajanjem dece, Dženifer Garner ima nešto da vam kaže.

Foto: ScreenShot/YouTube

Gostujući u emisiji "Veče sa Setom Mejersom", glumica je pričala o roditeljstvu. Mejers, koji sa suprugom očekuje prvo dete, pitao je Dženifer Garner šta bi volela da je znala pre nego što je rodila prvo dete.

"Koliko god da misliš: 'OK, slušaću savete, pročitaću knjige i imaću plan... Nije do >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tebe, drugar", rekla je glumica.

Kada je Mejers pitao da li je i ona čitala knjige kako bi spremno dočekala bebu, Garnerova je odgovorila potvrdno, ali je njemu ipak savetovala da to ne radi.

"Sve sam to uradila, ali to uopšte nije važno. Pusti to, ne brini o tome. Biće ti teško, borićeš se i ponekad ćeš biti loš u tome, baš kao i svi drugi", bila je brutalno iskrena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.