Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023, 20:39

Džek Nikolson živi kao pustinjak, boluje od demencije i mogao bi da umre sam

Prošlo je više od godinu od kada je legendarni glumac i Oskarovac Džek Nikolson viđen u javnosti. Bila je to utakmica Los Anđeles Lejkersa koju je glumac pratio sa svojim sinom.
Mnogi su sada zabrinuti da bi glumac mogao da umre u samoći jer se slabo socijalizuje, a izvori koji tvrde da su Džekovi prijatelji rekli su za RadarOnline da on živi kao pustinjak.
Više izvora navodno je reklo da 85-godišnjak više ne izlazi iz kuće i da mu je um otišao, očito zabrinuti zbog demencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Otac petoro dece navodno većinu vremena provodi kod kuće u svojoj vili na Beverli Hilsu. Godinama je delio prilaz sa svojim dugogodišnjim prijateljem, pokojnim Marlonom Brandom, a Brandovu kuću kupio je 2005. godine, srušio je i pretvorio u vrt.
– Jasno je dao do znanja da je njegov dom njegov dvorac. Ali ljudi samo žele da izađe iz kuće i pojavi se kako bi im rekao – ili barem uverio ljude da je dobro’ – rekao je izvor za RadarOnline.
Portal piše da mu deca s vremena na vreme prave društvo.
– Džek je u kontaktu s određenim rođacima, posebno Rejem, svojim štićenikom, na kog je tako ponosan, ali njegovi dani druženja su davno prošli – rekao je jedan izvor, misleći na Nikolsonovog 30-godišnjeg sina.
– Njegova deca ga posećuju, ali oni su njegova jedina veza sa svetom’ – nastavio je izvor.
– Kao da više ne želi da se suoči sa stvarnošću i to je jednostavno tužno.
Neke od poznatijih uloga odigrao je u filmovima „Kineska četvrt“, „Isijavanje“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Malo dobrih ljudi“, „Betman“ i mnogim drugim.
Poslednji put je glumio 2010. u romantičnoj komediji „Kako znaš da je ljubav“ s kolegama Riz Viterspun, Pilom Radom i Ovenom Vilsonom.
Džordž Kluni prijateljima podelio po milion $, godinu dana kasnije život mu je sve vratio

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.