Dve uvrnute teorije o pravoj nijansi karmina

Izvor: Mondo, 09.Maj.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve uvrnute teorije o "pravoj" nijansi karmina

Sigurno već znate za neke od metoda koje navodno garantuju da ćete "ubosti" savršenu nijansu karmina u boji kože, ali dobar savet u vezi sa šminkanjem nikad nije na odmet...

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

  Kad pogodite pravu nijansu, karmin u boji kože postaje vaš najbolji prijatelj. Briše umor posle neprospavane noći, a skida i koju godinu... Ali, ako boja nije savršeno u skladu sa vašim tenom, izgledaćete umorno i "isprano".

Ako još niste našli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "svoju" boju, možda vam ova metoda odabira nijanse pomogne.

Šminkeri kažu da je za svaku ženu idealna nijansa ona koja odgovara boji njenih bradavica.

Ima logike, mada možda jeste pomalo komplikovano uporediti nijanse PRE nego što zapravo kupite karmin... Ali, možete dobro da se proučite kod kuće, pa onda da se bacite u potragu za "svojom" bojom.

A ako biste da odete korak dalje, moraćete da se spustite malo niže. Alternativna teorija koja garantuje "pun pogodak" podrazumeva da uzmete malo ogledalce i zavirite "tamo dole", da biste utvrdili koje su vam boje unutrašnje usmine. Navodno će vas upravo ta nijansa ruža učiniti neodoljivom jačem polu, prenosi britanski "Metro".

Ovo sve dolazi u obzir ako vas ne mrzi da se toliko cimate samo zbog karmina, to jest.

Ili, možete prosto kupiti karmin koji vam se dopada i pokloniti ga drugarici, ako se ispostavi da vam ne stoji. Kao i uvek do sad...

Karmin za svaki horoskopski znak (VIDEO)Šta kada se karmin polomi?

---------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.