Dva zabranjena užitka za telo Džesike Albe koje rastura!

Izvor: Story, 27.Jun.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva zabranjena užitka za telo Džesike Albe koje rastura!

Pomislili bismo da glumica i te kako pati kako bi održala famoznu figuru nakon dva porođaja i da rigorozno pazi na prehranu, ali istina je da se glumica ne odriče svoja dva omiljena užitka što komenzuje sa žešćim treningom

Džesika Alba

Iznenađujuće, prehrana glumice Džesike Albe puna je soli i ljutih umaka! Razlog tome je i zdravstveno stanje tridesetčetvorogodišnje lepotice jer kako je Alba otkrila u intervjuu za Delish, ima nizak nivo šećera >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << u krvi zbog čega su joj lekari preporučili da poveća unos soli.

- Ne pojedem li dovoljno soli zavrti mi se. Nakon treninga joge obična voda nije mi dovoljna. Mora biti zasoljena ili popijem vodu od kokosa - otkrila je Alba i priznala da ne može da se zasititi ljutih umaka koje jede gotovo svakodnevno!

Kako bi imala uravnoteženu prehranu glumica jede i povelike količine povrća poput kelja koje uvek pokušava da pripremi tako da bude što ukusnije. To uspeva dodavajući povrću zdrave sastojke poput humusa.

Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.