Izvor: Luftika.rs, 23.Avg.2023, 11:20

Dva mangupa krenula na deku (92), pa se brzo vratila u rikverc, naleteli na bivšeg boksera (VIDEO)

Ponovo je isplivao neverovatan snimak jedne ulične tuče koja definitivno nije iz kategorije „standarnih“.
Ispred ulaza u jedan „Mekdonalds“ u Velikoj Britaniji izbila je tuča u kojoj je glavnu ulogu imao jedan bivši 92-godišnji bokser.
Tviter profil koji izuzetno ozbiljno prati sva dešavanja u svetu boksa objavio je podatak da deda ima 92 godine i da je nekadašnji borac.
Nekoliko osoba napalo je dekicu, nesluteći da je i te kako spreman da uzvrati udarce.
Obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je trajao nekoliko minuta, a vitalni starac uspeo je da nokautira dvojicu napadača. Dvojicu je u par navrata slao na pod i nije odustajao. Svidela mu se borba, pa se svaki put vraćao da dovrši posao.
Na kraju mu je malo ponestalo snage, pa ga je jedan momak uspeo da ga obori, ali za razliku od svojih rivala, deda se brzo vratio na svoje noge.
Pogledajte snimak koji je ponovo u žiži javnosti:
92 year old former professional boxer defends himself in a street fight. pic.twitter.com/CsQS8BDv4k
— Boxing Kingdom (@BoxingKingdom14) September 17, 2022

Masovna tuča maturanata na novosadskom Štrandu

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Deda (92) nokautirao dvojicu mladića: Društvene mreže bruje zbog ovog snimka VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2023

Ponovo je isplivao neverovatan snimak jedne ulične tuče koja definitivno nije iz kategorije "standarnih"...Ispred ulaza u jedan "Mekdonalds" u Velikoj Britaniji izbila je tuča u kojoj je glavnu ulogu imao jedan bivši 92-godišnji bokser...Profil na Tviteru koji izuzetno ozbiljno prati sva dešavanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.