Izvor: Luftika.rs, 04.Maj.2023, 11:36

Dušan Vlahović o tragediji u rodnom Beogradu: „Tužan sam i pogođen, zagrljaj porodicama“

Srpski reprezentativac i fudbaler Juventusa Dušan Vlahović oglasio se nakon utakmice svog kluba protiv Lećea, a osim o svojoj dobroj partiji i postignutom golu, on se osvrnuo na dešavanja u njegovom rodnom gradu.
Vlahović je u izjavi za italijansku televiziju uputio reči saučešća porodicama nastradalih đaka u nezapamćenoj tragediji koja je zadesila Beograd i Srbiju.
– Izvinjavam se, želim samo još nešto da kažem. Za mene je pre svega ovo tužan dan zbog onoga što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jutros dogodilo u Beogradu i želeo bih da pošaljem zagrljaj svim porodicama i ljudima koji su bili tamo. Nadajmo se da se ovakve stvari neće ponoviti jer su one koje ne možemo ni da zamislimo. Veoma sam tužan i pogođen, tako da im šaljem velik zagrljaj – izgovorio je Vlahović.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)


Kako će tragedija u beogradskoj školi uticati na mentalno zdravlje učenika?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.