Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Mar.2024, 18:11

Duodrama KRUNA JOVANOVA, zvanično poslednji program Čačka, prve prestonice kulture Srbije

Duodrama „Kruna Jovanova“ biće premijerno izvedena u utorak, 19. marta 2024. od 20.00, na velikoj sceni Kulturnog centra Čačak. Predstava je rađena u produkciji Gradskog pozorišta Čačak, a u saradnji sa Teatrom Vuk iz Beograda. Besplatne ulaznice mogu se podići na biletarnici Kulturnog centra. Ova predstava je zvanično poslednji program Čačka, prve prestonice kulture Srbije … Članak Duodrama KRUNA JOVANOVA, zvanično poslednji program Čačka, prve prestonice kulture Srbije se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proleće 2024. počinje u sredu, 20. marta

Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Mar.2024, 10:53

U sredu, 20. marta 2024, proleće stiže i u Beograd, tačno u četiri časa i šest minuta. Nekoliko dana kasnije počeće i letnje računanje vremena. Konkretno tog dana, meteorolozi su najavili da će biti pretežno oblačno, ali i prohladno – manje od 13 stepeni. Iako su se malo (ili – malo više)...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Želela je da bude "obična", a život joj je priredio sve osim običnosti i proseka: Duodrama "Kruna Jovanova" za kraj programa Čačka, prve prestonice kulture Srbije

Izvor: Blic, 14.Mar.2024

Duodrama „Kruna Jovanova“ biće premijerno izvedena u utorak, 19. marta 2024. od 20 časova, na velikoj sceni Kulturnog centra Čačak, u produkciji Gradskog Pozorišta Čačak, a u saradnji sa centrom za kulturu VUK iz Beograda.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.