Dubravka Mijatović obara s nogu i u 54. godini izgleda kao da se zaledila u vremenu (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 05.Dec.2022, 10:28

Dubravka Mijatović obara s nogu i u 54. godini izgleda kao da se zaledila u vremenu (FOTO)

Glumačka karijera Dubravke Mijatović traje već decenijama. Imala je svega šest godina kada se pojavila u dečjoj seriji „Vaga za tačno merenje“, sredinom osamdesetih kao tinejdžerka je igrala pored Milene Dravić u uvek rado gledanoj komediji „Nije lako sa muškarcima“, a potom zablistala u „Boljem životu“ i „Srećnim ljudima“.
Ipak, najznačajnije uloge ostvarila je na pozorišnoj sceni, zasluženo osvojila brojna priznanja, a i danas radi nesmanjenim intenzitetom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Tu je i uloga majke, ona najvažnija u životu. U braku sa glumcem Goranom Radakovićem dobila je ćerku Ivu, koja sada ima 22 godine, dok sa Marinkom Madžgaljem ima trinaestogodišnju Saru.
Foto: Aleksandar Krstović Ovog decembra jedna od naših najpopularnijih glumca proslaviće 54. rođendan. I izgleda kao da je juče snimala „Srećne ljude“. Jednom rečju, savršeno. Kao da se zaledila u vremenu…
Dubravka ovih dana obilazi Evropi sa hit predstavom „Priča se po gradu“, u kojoj igra sa Anastasijom Mandić, Olgom Odanović i Senom Đorović. Anja je na Instagramu objavila fotografiju sa koleginicom nastalu tokom šetnje gradom okićenim pred praznike, na kojoj obe izgledaju zaista sjajno bez mnogo šminke, a tu je i znatno svetlija boja Dubravkine kose.
Foto: Instagram Izvor: Hello
Dubravka Mijatović otkrila zašto je zapravo napustila „Srećne ljude“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.