Izvor: Luftika.rs, 17.Jan.2024, 13:05

Dramatična potera u Beogradu, diler pomešao kupca sa policajcem, pa dodao gas

Policija je po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredila zadržavanje do 48 sati I. F. (51), zbog sumnje da je neovlašćeno držao drogu kao i da je tokom akcije hapšenja napao i lakše povredio policijskog službenika.
Kako piše Kurir, prava drama odiglarala se u ponedeljak na sred ulice, u blizini jedne srednje škole na Zvezdari, pošto je I. F. tokom opiranja hapšenju i pokušaja bekstva najpre dao pun gas i krenuo da vozi dok je policajac pokušavao da ga izvuče >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << iz automobila, a potom udrario u parkirano vozilo.
– Policajci su bili na zadatku, i jedan od njih je stajao na trotoaru, kada je I. F. naišao u svom automobilu, zaustavio se pored policajca u civilu i pitao ga „jel ti mene čekaš“. Inspektor je prišao automobilu, izvadio značu i rekao „policija“ i tada počinje drama na sred ulice na Zvezdari – kaže izvor Kurira.
Prema njegovim rečima, čim je shvatio da je kupca pobrkao sa policajcem, I. F. pokušao je da da gas i pobegne, ali je pripadnik MUP-a uspeo da otvori vrata vozača i pokuša da ga legitimiše.
– Međutim, I. F. je dao gas, krenuo dok je praktično policajac na pola bio u automobilu. Uspeo je da iskoči posle nekoliko metara, ali I. F. nastavlja u punom gasu da vozi, dok udara u parkirana vozila. Duga patrola, međutim, uspela je da mu službenim automobilom prepreči put i tek tada se zaustavio – dodaje sagovornik Kurira.
Kako navodi, i kada nije imao gde dalje, uhapšeni se opirao hapšenju, a kada je savladan policija je pretresla njegov automobil i u vratima pronašla 10 kesica marihuane a ispod sedišta još 10, kao i dva mobilna telefona i veću količinu novca.
Diler pao sa 10 kilograma heroina, amfetamina i smese za uvećanje narkotika

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

VOJNI OFICIR PONUDIO DROGU POLICAJCU Šok hapšenje na Zvezdari: Prišao kolima pa postavio pitanje zbog kog je ZAVRŠIO U ZATVORU

Izvor: Blic, 17.Jan.2024

Muškarca I. F. (51), koji je navodno zastavnik u Vojsci Srbije, policajci su uhvatili na Zvezdari u ponedeljak na sred ulice, u blizini jedne srednje škole, kada im je sam prišao i ponudio da im proda drogu, saznaje nezvanično "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.