Dramatična ispovest prostitutke koja je zabavljala Lamara Odoma: Spasla sam mu život, a sada strahujem za sebe!

Izvor: Story, 21.Okt.2015, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatična ispovest prostitutke koja je zabavljala Lamara Odoma: Spasla sam mu život, a sada strahujem za sebe!

Priča o zamalo kobnom provodu Lamara Odoma u jednom bordelu u Nevadi dobila je svoj neočekivani nastavak.

foto: Twitter

Naime, Daily Mail doneo je eksluzivnu priču o prostitutki koja je zabavljala slavnog košarkaša i na kraju cele priče ispada da poslednjih nedelju dana gospođica umetničkog imena Monika Monro preživljalva pravu noćnu moru. Međutim, razlog njene glavobolje nisu bili zdravstveni problemi Lamara Odoma, već činjenica da se Monika >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << već godinu dana nalazi u rpgramu zaštićenih svedoka, a sada je njena fotografija u svim svetskim medijima.

Kloi Kardašijan se prvi put oglasila nakon Lamarove nesreće

- U velikom sam problemu - rekla je Monro novinaru Daily Mail-a i objasnila o čemu se radi.

- Moj dečko je ubijen pre nekoliko meseci. Posle toga neko je pucao na kuću moje majke, a očigledno je da sam bila meta ja. Stavljena sam u program zaštićenih svedoka, a danas je moje lice na svnim naslovnicama. Ovo je noćna mora.

O provodima sa Lamarom Monroe nije previše pricala.

- Nisam uradila ništa loše. Šta više, spasla sam mu život. I to je sve što smem da kažem - rekla je dok njena koleginca Rajder Čeri nije ni htela da priča.

Advokatski tim posrnulog košarkaša nakon niz curenja informacija, pa čak i fotografija provoda, ipak je nekako uspeo da zatvori usta prostitutkama, ali i vlasniku bordela koji i dalje tvrdi da njegov biznis nema veze sa onim što se dogodilo Odomu.

- Mi ovde ne prodajemo drogu! Šta više, mi mrzimo drogu. Nedavno sam otpustio jednu devojku koja se drogirala. Ja sam potpuno nevin u celom ovom cirkusu.

Izvor: Daily Mail

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.