Izvor: Luftika.rs, 22.Feb.2024, 13:32

Drama ispred ispred marketa u Beogradu: Stariji muškarac zavrnuo dečaku uvo, pa ga udario

Snimak na kome se vidi kako stariji muškarac udara dete ispred supermarketa u Beogradu izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a majka maloletnika ispričala je za Nova.rs šta se tačno dogodilo.
Scenu nasilja zabeležio je svojim telefonom drug napadnutog dečaka, a snimak je objavljen na društvenim mrežama. Veliki b
Majka dečaka ispričala je da su prijavili ceo slučaj policiji, kao i da se njen sin sada bolje oseća.
– Bolje mu je, ali ga još boli vrat jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ga je taj čovek vukao i udarao. Ne znam zašto je to uradio, rekao je da je bio nervozan. Moje dete i njegovog druga je napao bez razloga, oni su se toliiko uplašili da su pobegli bez sladoleda i kusura. Ni meni nije dobro, sada, kada je sve prošlo, skočio mi je pritisak – rekla je za portal Nova.rs majka napadnutog dečaka.
pic.twitter.com/ZQH8CFNgru
— dsds_567 (@dsds_567) February 20, 2024

– Bili su u redu na kasi i hteo je da plati sladoled kada ga nervozna starija žena gurnula i besno rekla da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega. On joj je odgovorio da će se pomeriti, samo da uzme kusur i sladoled. Tada se umešao njen muž koji je zapretio detetu da će mu iščupati uši, na šta dete govori: „Zbog čega ćete da mi iščupate uši? Ali je zatim otišao sa drugom – objašnjava majka dečaka.
Drama se tada nije završila, već je stariji muškarac pojurio za decom i njeno dete uhvatio za kragnu uz reči: „Kome ćeš ti da odgovaraš“.
– Počeo je da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti. Tada ga je čovek udario posred uveta. Detetu još zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: ‘Izvini, nešto sam nervozan’, ali ga to ne opravdava – rekla je majka dečaka.
Nasilni vozač udario dečaka na biciklu pa pobegao (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.