„Dragi i dobri Saša, sada odmori od lažnih prijatelja…“: Enis Bešlagić o poslednjim godinama preminulog kolege

Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 16:55

„Dragi i dobri Saša, sada odmori od lažnih prijatelja…“: Enis Bešlagić o poslednjim godinama preminulog kolege

Od glumca Aleksandra Saše Petrovića, koji je preminuo u petak 27. januara, u 62. godini, oprostile su se brojne poznate kolege. Glumac Enis Bešlagić je, uz Petrovićevu fotografiju, na Instagramu napisao oproštajnu poruku, u kojoj se dotakao Petrovićevih kolega i saradnika.
„Dragi i dobri Saša, sada odmori… Skoro smo se sreli i pričao si mi koliko te ‘cene’ ovde… Odmori od nekih lažnih kolega, prijatelja i dušebrižnih producenata, koji su umanjivali tvoju vrednost i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kapaljku ti davali mizerne honorare, jer oni ‘znaju’ koliko tebi treba i koliko ti zaslužuješ, a bio si glumčina! Putuj, dušo i tvojoj porodici mir želim“, napisao je Bešlagić, prenosi Kurir.rs.








View this post on Instagram


















A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi)


Vest o glumčevoj smrti potresla je i pevačicu Lepu Brenu, sa kojom je Saša Petrović glumio u filmu „Hajde da se volimo“.
„Teško je tugu opisati rečima. Napustio nas je prerano. Ostaće mi u sećanju njegova ljudska toplina i senzibilnost koju je nosio u svojoj duši. Nadam se da je sada u boljem društvu i okružen velikanima kojima i pripada. Neka mu je večna slava“, rekla je Lepa Brena.
I Emir Hadžihafizbegović je neutešan zbog smrti kolege.
„Otišao je moj brat Saša Petrović. Vest me zatekla na snimanju filma u Hrvatskoj. Ne mogu ni da procesuiram ni racionalno se odredim prema toj informaciji koju mi je pre 15 minuta putem SMS-a poslao Pjer Žalica. Ne znam zašto objavljujem ovaj post. Valjda je to obrambeni mehanizam od neverice i suza koje mi nekontrolisano teku. Bilo je to ono prijateljstvo, i više od toga, koje se ne komentariše. Bila je to obostrana ljubav i emocija čiji sadržaj ne možeš nikada i nikome preneti, a da taj netko to razume. To razumemo samo mi i ostaje samo među nama iz ‘Audicije’. Volim te, brate. Falićeš jako. Adio, kumpanjo“, napisao je Emir.
Povodom smrti Saše Petrovića oglasio se i Branko Đurić Đuro.
„Juče je otišao najbolji glumac naše generacije i moj drug od ranog detinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je previše brz za jedan život. Zbogom, Sale. Putuj mirno, pajdo. Toliko toga smo prošli zajedno“, napisao je glumac na Instagramu.
Podsetimo, bosanskohercegovački mediji preneli su da je glumcu u poslednje vreme zdravlje bilo narušeno.
– U poslednje vreme nije bio dobro sa zdravljem. Srce je u pitanju, to je sve što znam – rekao je kratko za bosanskohercegovački Avaz reditelj Srđan Vuletić.
Saša Petrović je glumio u ostvarenjima poput „Ovo malo duše“, „Kuduz“, „Ničija zemlja“, „Lud, zbunjen, normalan“, „Vratiće se rode“, „Audicija“, a publici je najpoznatiji kao Brenin Čaki u filmu „Hajde da se volimo“.
Izvor: Kurir.rs.
„Putuj mirno, pajdo“: Kolege se emotivnim porukama opraštaju od glumca Saše Petrovića

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.