Izvor: Blic, 03.Jul.2023, 21:01

Dragan je instruktor onima koji imaju STRAH OD VOŽNJE U BEOGRADU: Vodi ih u najuže ulice i najveće kružne tokove, a evo koje profesije mu najčešće dolaze na časove

Kada sam 2020. godine kod Dragana upisao dodatne časove vožnje kako bih 10 godina od sticanja vozačke dozvole napokon zaista počeo da vozim, presudno u njegovom oglasu bilo mi je to što je napisao da je staložen i smiren instruktor i da kod njega nema „cike-vike“. Na intervjuu koji radimo nakon tri godine Dragan Radić (38) iz Beograda kaže da se razlozi zbog kojih vozači dolaze kod njega nisu mnogo promenili, a da je glavna prepreka ljudima koji već imaju vozačku dozvolu, i dalje – strah od vožnje u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.