Izvor: B92, 08.Nov.2009, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostavio novu sliku za poternicu

London -- Jedan Britanac za kojim traga policija u Velsu uputio je svoju fotografiju lokalnom listu, jer je bio nezadovoljan svojim izgledom na poternici.

Policija u Južnom Velsu uputila je svim lokalnim medijima fotografiju traženog provalnika. Kada je ona objavljena u listu "Saut Vels ivning post" koji izlazi u gradu Svonsiju, sujetni Metju Mejnard (23) dostavio im je novu fotografiju na kojoj "mnogo bolje" izgleda i za koju je namerno pozirao ispred policijskog vozila.

List je Mejnardovu fotografiju odmah objavio na naslovnoj strani, a policija mu je zahvalila na pomoći u potrazi, ističući da će "svi u Svonsiju znati kako on sada izgleda".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.