Dornanu ponuđena neverovatna suma za nastavak 50 nijansi!

Izvor: Story, 04.Mar.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dornanu ponuđena neverovatna suma za nastavak 50 nijansi!

Nakon što je pojavljivanjem u filmskom hitu 50 nijansi sive stekao milione fanova širom sveta, Džejmiju Dornanu ponuđena je neverovatna suma novca za učešće u nastavku popularne priče.

Džejmi Dornan, foto: Profimedia

Iako se šuškalo da će tridesetdvogodišnji zavodnik, koji je lik Kristijana Greja preneo na filmsko platno, odustati od snimanja nastavka 50 nijansi sive, čini se da je dobio ponudu koju ipak neće moći tek tako da odbije.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << irskom glumcu ponuđeno je 4,5 miliona dolara za drugi deo filma.

- Ponuda je odlična. To se ne odbija - složili su se ljubitelji holivudskih ostvarenja, nadajući se da će Dornan oberučke prihvatiti ponudu uprkos tome što mu je supruga Amelija posle 50 nijansi navodno zabranila snimanja golišavih, seksi scena.

Inače, Džejmi je za ulogu dominantnog Kristijana Greja u prvom delu filma dobio 80.000 dolara.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.