Dona Ares ne prestaje sa borbom: Rak polako nestaje (FOTO)

Izvor: Story, 20.Avg.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dona Ares ne prestaje sa borbom: Rak polako nestaje (FOTO)

Pevačica koja se godinu dana bori protiv raka obradovala je danas svoje fanove objavom na društvenim mrežama.

Dona Ares, foto: Fejsbuk

Azra Kolaković poznatija kao Dona Ares je pre oko godinu dana saznala da boluje od karcinoma ali je svakog dana nastavljala borbu i uvek bila hrabra i uzdignute glave.

Bilo je i loših i boljih dana, izgubila je svoju bujnu kosu, prošla veliki broj hemoterapija, i dalje ih prolazi ali ne posustaje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story <<
Dona Ares: Napuštam pevanje, nema više kraljice balkanskih žurki

Danas se na Fejsbuku pohvalila novom fotografijom na kojoj izgleda fantastično a njena kosa se polako vraća.

Lakse se navici da nemas kosu, nego da ponovo imas!! Nadam se da ova vise nikada otici nece!! Treca sedmica zracenja, ja...

Posted by Azra Kolakovic on четвртак 20. август 2015.

- Lakše se navići da nemaš kosu nego da ponovo imaš! Nadam se da ova više nikada otići neće! Treća sedmica zračenja, ja sve bolje! Hvala Bogu! Trepavice rastu! Idemo dalje - napisala je Dona i dodala da je kancer još malo pa nestao.

Izvor: Kurir

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.