Dona Ares: Rak se pobeđuje pozitivnom energijom!

Izvor: Story, 11.Feb.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dona Ares: Rak se pobeđuje pozitivnom energijom!

Pevačica koja se uhvatila u koštac sa teškom bolešću i uspela da je pobedi otkriva kako je upoznala ženu koja joj je ulila snagu i da nikada nije želela da se preda.

Foto: Dragana Udovičić

- Sećam se dana kad je Nejra došla u moju sobu. Upala je i rekla: Ovo je moje Hello Kitty ćebe, meni je pomoglo da pobedim bolest i tebi će. Rak se pobeđuje pozitivnom energijom. Objavila sam svojoj bolesti rat i rekla sama sebi da ću u bolnici biti vojnik, a kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << dođemo kući ja sam general. Verujem da sam bila dobar pacijent. Neuropatiju imam i dan danas - prisetila se Dona Ares dana kada je, za vreme sa opakom bolešću, upoznala Nejru Musić, Sarajku koja se izlečila od raka limfnih žlezda.

Dona Ares: Selim se iz Bosne i Hercegovine

Njih dve zajedno su gostovale u emisiji N1 Pressing, gde su pričale kako su se izborile sa teškom bolešću.

- Teška mi je bila pomisao da moram prestati sa životom koji sam vodila do tog trenutka. Bila sam izolovana, ali hvala Bogu i majci jer su me sačuvali od svega toga. Nisam ni znala ništa o samoj temi raka i zašto mi se to desilo; ali moja inspiracija su bili majka, otac i brat - kazala je Nejra, a Dona dodala da je rak pametna igra psihe i imuniteta.

- Rak je pametna igra psihe i imuniteta. Ko uspe to da savlada, ima šansu da se izbori. Više me je lečio zagrljaj, a slušali smo priče o tome da se ne smemo ni grliti, ni ljubiti niti išta jer nam je loš imuniteti - rekla je Aresova.

Pevačica je čak i slagala lekare kako bi mogla da ode na koncert.

Emotivno: Dona Ares godinu dana nakon hemoterapija

- Jednog vikenda sam mami rekla da donese odeću i ogrtač i majka je zamolila doktore da me puste kući da se okupam. Otišla sam na koncert da pevam, samo dva dana nakon hemoterapije. Otpevala sam i vratila se u bolnicu kako sam i obećala - otkrila je Dona.

Izvor: Kurir.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Dona Ares otkriva kako je pobedila rak!

Izvor: Tracara.com, 12.Feb.2016, 11:43

Više me je lečio zagrljaj, a slušali smo priče o tome da se ne smemo ni grliti, ni ljubiti niti išta jer nam je loš imuniteti! (foto: Kurir) Dona Ares otkriva kako se borila sa teškom bolešću i uspela da je pobedi otkad je upoznala ženu koja joj je ulila volju za životom. “Sećam se dana...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.