Doji trogodišnju ćerku (VIDEO)

Izvor: Mondo, 16.Nov.2017, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doji trogodišnju ćerku (VIDEO)

Tamara Eklston ne obazire se na kritike u vezi sa dojenjem.

Foto: Instagram/tamaraecclestoneofficial

Ćerka nekadašnjeg prvog čoveka Formule 1 Bernija Eklstona Tamara, otvorila je vrata svog doma kamerama rijalitija "Tamarin svet", a posle šoka koji je izazvala prva epizoda u kojoj su gledaoci videli kako je taj svet uređen, vrlo brzo usledio je novi.

U epizodi koja je emitovana u sredu, gledaoci su mogli, između ostalog, da vide da Tamara pred spavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i dalje doji ćerkicu koja ima pune tri godine.

To je bilo dovoljno da se povede rasprava na društvenim mrežama, pošto većina ljudi misli da je dete do tri godine suviše veliko za dojenje. Ipak, na sreću, ima i onih koji smatraju da je to privatna stvar koja se ne tiče nikoga osim Tamare i trogodišnje Sofije.

Objašnjavajući svoju odluku da nastavi da doji, Tamara je ispričala da je njena devojčica, čim se rodila, počeka da sisa i da je to za nju "toliko prirodna stvar, da će nastaviti".

"Ona veruje u dojenje, snažno. Ima moju podršku u svemu što poželi, i mislim da u ovom slučaju radi pravu stvar. To je nešto najprirodnije na svetu", rekao je Tamarin suprug Džej Rutlend.

Tamara je objasnila da se tu više ne radi o hrani, naravno, već o bliskosti i osećaju sigurnosti: "To je prava stvar za mene, i prava stvar za Fifi (Sofijin nadimak), a svi ostali će morati da se pomire sa tim, pošto me ni najmanje ne dotiču tuđa mišljenja."

Pogledajte galeriju:

Ovako žive "truli bogataši"! (FOTO, VIDEO)Tamara Eklston: Sramota je što dojenje neke ljuti

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.