Dobili smo nov tržni centar

Izvor: Mondo, 08.Feb.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobili smo nov tržni centar

Važna vest za sve one koji su voleli čuveni "Bazar" na Beogradskom sajmu.

Čuveni "Bazar" na Beogradskom sajmu, koji je pre gotovo 30 godina počeo da radi kao prvi tržni centar takvog profila ne samo u Beogradu nego i u Srbiji, promenio je i naziv i lokaciju.

Od ponedeljka 6. februara 2017. posluje pod nazivom Tržni centar "Sajam", a smešten je sasvim blizu svog prethodnika, u Hali 11, na samom ulazu u krug Beogradskog sajma.

Tržni centar "Sajam" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zadržao je koncepciju "Bazara" pa će kupci i dalje tu moći da nađu sve ono što su očekivali i nalazili na dosadаšnjem "Bazaru":  tekstil, tehniku, kozmetiku, hranu i drugu raznovrsnu robe široke potrošnje.

Radno vreme TC "Sajam" je od 10 do 20 časova svakog dana, uključujući subotu i nedelju.

Da li ste voleli da kupujete na "Bazaru"? Pišite nam u komentarima...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bili su prvi TC u Srbiji, selidba posle 3 decenije

Izvor: B92, 09.Feb.2017, 10:22

Beograd -- "Bazar", koji je počeo da radi na Beogradskom sajmu pre skoro 30 godina kao prvi tržni centar ne samo u Beogradu nego i u Srbiji, promenio je naziv i lokaciju...Bazar od ove nedelje posluje pod nazivom Tržni centar "Sajam" u hali 11, saopštio je Beogradski sajam...Tržni centar "Sajam"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.