Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jun.2023, 08:45

„Dizni Fantazija uživo“ Beogradske filharmonije – Ušće, 2. jul 2023.

Beogradska filharmonija i šef-dirigent Gabrijel Felc, spremaju se za „Dizni Fantaziju uživo“ koju će izvesti 2. jula 2023. od 20.30. na Ušću. U okviru proslave stogodišnjice orkestra besplatni koncert biće održan u bloku 14, odnosno u Parku prijateljstva. Zbog sigurnosti bine koja treba da bude postavljena na stabilnijoj podlozi nego što je to moguće na … Članak „Dizni Fantazija uživo“ Beogradske filharmonije – Ušće, 2. jul 2023. se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Festival francuskog filma na Ušću 2023, drugi deo

Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Jun.2023

Od 29. juna do 2. jula 2023, kao što je ranije najavljeno, biće održan Festival francuskog filma, tj. drugi deo manifestacije na Ušću. Na platou između poslovnih centara „Ušće“ ljubitelji francuskog filma imaće priliku još jednom da uživaju u čarima francuske kinematografije. U bioskopu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.