Izvor: Luftika.rs, 20.Jun.2023, 10:28

Dirljiva poruka supruge Siniše Mihajlovića nakon venčanje ćerke – Miha je u svakoj reči

Arijana Mihajlović oglasila se na Instagramu tri dan nakon što se njena i Sinišina ćerka Virdžinija Mihajlović (25) udala za italijanskog fudbalera Alesandra Voljaka (24).
Lepa Italijanka pokazala je koliko im je Siniša svima nedostajao, objavivši fotografiju na kojoj je Virdžinija sa braćom Dušanom, Nikolasom i Miroslavom, te Sinišinim bratom Draženom.
Arijana je uz dirljivu sliku na kojoj njih petoro ulaze u crkvu napisala:
– Oni koje volimo i koje smo izgubili >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << više nisu tamo gde su bili, već su gde god da jesmo.








View this post on Instagram


















A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)


Podsetimo, svečana ceremonija održana je u Bariju, u katedrali Monopoli iz 12. veka, a gosti su bili smešteni u luksuznom hotelu Masseria Caselli.
Virdžinija je na dugom veu imala izvezenu nežnu poruku za svog izabranika Alesandra, a ona glasi:
– U ovom beskonačnom univerzumu, volim te do kraja.
Udala se ćerka Siniše Mihajlovića i ocu posvetila emotivnu poruku: „Tata, osećala sam te sve vreme pored sebe“
Izvor: Telegraf

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.