Dirljiva ispovest slavnog glumca: Godine su prolazile a ja skoro da nisam ni izašao iz kuće (FOTO)

Izvor: Story, 08.Feb.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dirljiva ispovest slavnog glumca: Godine su prolazile a ja skoro da nisam ni izašao iz kuće (FOTO)

U hit seriji Prijatelji tumačio je lik veseljaka i šarmera Džoija Tribijanija. Met Leblank je sada otkrio detalje svoje borbe sa depresijom koja je počela nakon završetka nikada zaboravljenog sitkoma...

Foto: Profimedia

U seriji Prijetalji je igrao Džoija, šarmera i zavodnika kojem nijedna žena nije mogla da odoli. Nakon emitovanja poslednje epizpde, počeo je da glumi u spin-ofu, u seriji Džoi, koja je ubrzo otkazana.

Nakon toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << skoro pet godina nije se pojavljivao u javnosti. Situaciju je dodatno pogoršao krah njegovog braka i loše zdravlje njegove ćerke. Zato se povukao u svoj ranč u Kaliforniji iz kojeg danima nije izlazio.

- Godine su prolazile, a ja skoro da nisam ni izašao iz kuće. Bio sam slomljen. Nisam želeo da imam obaveze niti da idem igde. Moj agent je bio tužan. 

Met LeBlank potpuno promenio izgled: Fanovi me često pitaju jesam li ja Džoijev otac

Većina glumaca zove svoje agente da ih pitaju šta ima, a ja bih pozvao svog i rekao bih mu: Molim te, izgubi moj broj na par godina. To je bio veoma mračan period. Zamalo sam imao nervni slom - ispričao je glumac Met Leblank za strane medije.

Foto: Profimedia

Serija Prijatelji emitovala se tokom deset sezona, a na svom vrhuncu bila je jedna od najgledanijih na svetu, zbog čega su Leblank i ostatak glumačke postave dobili status zvezda i honorar od milion dolara po epozodi.

Njegovoj ćerki Melini, koju je dobio sa bivšom suprugom Andreom Anders, dijagnostikovan je poremećaj koji utiče na rad mozga, kostiju i motoričkih sposobnosti.

- Mojoj ćerki je dijagnostikogan problem sa glavom. To je bio veoma mračan period, ali sam se izvukao. Zar ne kažu da ono što nas ne ubije to nas ojača?

Leblank je uspeo da ponovo izgradi uspešnu karijeru. Osvojio je Zlatni globus za rad u britanskoj komediji Episodes, a prošle nedelje objavljeno je da je on novi voditelj emisije Top Gir.

Foto: Profimedia

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.