Izvor: Blic, 28.Sep.2022, 13:21

Direktor škole u kojoj su stariji učenici MUČKI ZLOSTAVLJALI PRVAKA: "Radimo na tome da OTKRIJEMO POČINOCE"

"Incident se desio na malom odmoru, u muškom toaletu koji koriste učenici od 1. do 4. razreda. Dete srećom nije povređeno, dobro je i danas je normalno prisustvovalo nastavi. Roditelji su upoznati sa situacijom, a mi radimo intezivno na tome da otkrijemo sve okolnosti događaja", rekao je za "Blic" Nebojša Trifić, direktor OŠ "Miloje Vasić" u Kaluđerici nakon uznemirijuće vesti da su prvaku trojica starijih učenika u toj školi stavljali glavu u ve-ce šolju i udarali je o zid.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta se zaista desilo u OŠ „Miloje Vasić“ u Kaluđerici: Direktor demantuje da je bilo „brutalnog nasilja“

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

U OŠ " Miloje Vasić" u Kaluđerici juče se dogodio incident u kome je učestvovalo nekoliko učenika, ali, prema tvrdnji direktora te osmoletke Nebojše Trifića, niko nije povređen.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.