Devojke, obratite pažnju: Ove stvari muškarcima uopšte nisu privlačne

Izvor: 24sata, 04.Nov.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojke, obratite pažnju: Ove stvari muškarcima uopšte nisu privlačne

Ako imaš problem da upoznaš muškarca koji želi da ti se posveti, onda bi možda trebalo da proveriš da nije problem u tebi i tome kako se ponašaš. Ponekad devojke nisu ni svesne kako se ponašaju u klubu ili na javnom mestu dok im neko ne skrene pažnju na to. Ovo je top 10 stvari koje muškarci smatraju najneprivlačnijim kod žena.

1. Kada su promiskuitetne

Veoma je loš znak kada uđeš u prostoriju i polovina muškaraca u njoj može da kaže da su već >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << imali nešto sa tobom. Ovo će maksimalno eliminisati šanse da upoznaš momka koji će biti ozbiljno zainteresovan da te upozna. Ovakva reputacija će privući samo momke koji su već previše pijani i zainteresovani su samo da te imaju na jednu noć.

2. Kada su previše pijane

Većina momaka voli kada devojka zna da se opusti i uživa. Nekim devojkama je potrebno piće kako bi se ponašale ovako, ali svi bi trebalo da znaju svoju granicu. Veoma je neprivlačno kada devojka izgubi svoju ženstvenost jer je previše pijana. Ni jedan ozbiljan momak tada neće biti zainteresovan da ćaska sa tobom.

3. Kada se ponašaju kao tinejdžerke

Vreme je da odrasteš. Ako imaš preko 20 godina, a i dalje se ponašaš kao srednjoškolka onda je vreme da hitno promeniš svoje ponašanje. Zapamti da treba da pokažeš malo zrelosti, pogotovo ako tražiš ozbiljnu vezu. Ako konstantno tračariš druge žene u prostoriji, njemu će ubrzo postati jako dosadno. fokusiraj se na njega i vodi normalan razgovor.

4. Kada su pesimistične

Muškarci ne vole da slušaju priče o tome kako je sve užasno. Razvedri se, muškarci misle da je veoma privlačno kada se devojka često smeje. ukoliko se stalno ponašaš negativno on neće želeti da provodi vreme sa tobom.

5. Kada lažu

Nije tako teško provaliti kada žena laže. Muškarci ponekad puste to, ali uglavnom primete kada ne govorite istinu. Veoma je iritantno kada lažete o malim stvarima o kojim stvarno nema potrebe. Ne treba ni da menjate svoje priče, jer će na kraju saznati ko ste stvarno.

6. Kada su nestrpljive

Niko ne voli da čeka, ali nema potrebe da praviš dramu zbog dva minuta. Ako stalno zvocaš što čekaš u redovima i postaješ besna bez razloga to će te učiniti vrlo neprivlačnom. Niko ne voli da traći svoje vreme, ali pokušaj da se suzdržiš od besa.

7. Kada traže previše pažnje

Kada ste muškarcu privlačne, on će želeti da provede dosta vremena sa vama. Pokušaće da vam posveti svaki trenutak koji može. Ali ako mu stalno prebacuješ da ne provodi dovoljno vremena sa tobom on neće imati volje za tim. Umesto toga probaj da imaš razumevanja, i privučeš njegovu pažnju upravo time.

8. Kada su previše posesivne

Ukoliko ne dozvoljavaš muškarcu da razgovara sa drugim ženama ili još gore sa njegovim drugaricama, onda ćeš ga ubrzo iritirati toliko da će te ostaviti. On želi da ima život koji ne uključuje samo tebe. Veoma je neprivlačno kada zahtevaš da mu budeš glavna osoba u životu.

9. Kada žele da ih kontrolišu

Postoje žene koje misle da mogu da nateraju muškarca da radi šta god im padne na pamet i takve će završiti sa muškarcem koji je dovoljno glup da je sluša. Svako ima pravo da donosi svoje odluke i niko ne treba da svoje nameće drugom.

10. Kada mnogo psuju

Ponekad je slatko videti devojku kako spontano opsuje, ali ako je svaka druga reč koja izađe iz tvojih usta psovka to je veoma neprivlačno.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.