Izvor: Luftika.rs, 17.Nov.2023, 12:54

Devojka od tek 18 godina nudila se*s iza prodavnice, pa „žrtvi“ ukrala 3.500€

Devojka je nudila sek*ualne usluge u zamenu za novac, organizovala je prevaru, a onda zaradu podelila sa partnerom.
Jedva punoletna A.I. obećala je R.K. da će sa njim imati sek*ualne odnose za 500 kuna (oko 65 evra), a kada je to trebalo da se dogodi, na prevaru mu je ukrala torbicu sa većom sumom novca i pobegla.
Prema presudi koja je stigla ovih dana, sve se dogodilo daleke 2018. godine iza jedne prodavnice u Samatovcima, kada je sada 23-godišnja majka troje dece imala samo 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << godina.
Nakon što je R.K. dogovorio sa A.I. sve uslove ove „poslovne saradnje“ , došao je iza dogovorene radnje i počeo da se svlači, a onda je njegovim stvarima prišao I.A.
Devojka je u tom trenutku „počela milovati po telu R. K. i iskoristila njegovu nepažnju te mu otkopčala torbicu oko pojasa i iz iste izvadila novčanik u kojem je bilo 27.000. kuna (3.583 evra)“.
U presudi se dalje opisuje da je „novčanik dodala I.A., koji je stajao u blizini, te su na taj način njih dvoje uzeli i zadržali za sebe 27.000 kuna i oštetili R.K. za navedeni iznos. Ubrzo je I.A. uhvaćen i stavljen u istražni zatvor, dok policija do devojke A.I. neko vreme nije mogla da dođe.
Na kraju je i ona uhvaćena i sama je vreme do početka suđenja provela u istražnom zatvoru zbog opasnosti od bekstva.
A.I. je osuđena na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine, sa rokom provere od četiri godine, a sud je uzeo u obzir nekoliko olakšavajućih okolnosti. Prvi je bio da je u potpunosti priznala zločin i rekla da se iskreno kaje za ono što je uradila.
Na sudu je rekla da je nezaposlena, da joj je baka finansijski pomagala, a da joj je centar za socijalni rad oduzeo decu jer je završila u istražnom zatvoru.
S obzirom na to da nema primanja, sud ju je oslobodio troškova postupka, ali oštećena mora vratiti 3.583,52 evra, što je kunska protivvrednost ukradenog iznosa, piše Index.
Hrvatska manekenka bila u raljama droge i prostitucije: „U godini sam imala 3 abortusa“

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.