Izvor: Luftika.rs, 30.Mar.2023, 10:57

Devojčicu (13) obljubio drug iz škole, majka uključila ćerkin telefon i sve saznala

Majka devojčice (13) iz Beograda tvrdi da je njenu ćerku obljubio maloletni drug iz škole.
Ona se najpre obratila na jednoj od Instagram stranica sa porukom u kojoj objašnjava da je njena ćerka učenica sedmog razreda škole u Surčinu. Tvrdi da je njena ćerka naterana na sraman čin uz pretnje porodici.
– Ona se povukla i počela čudno da se ponaša. Pozvana sam u školu i direktor, razredna i psiholog su nas poslali kod lekara i psihologa. Bile smo 20. februara u Univerzitetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << dečjoj klinici u Tiršovoj, pa ponovo 28. februara. Nakon toga su nas hitno poslali na psihijatriju u Dr Subotića. Ostala je tamo 20 dana, napisala je devojčicina majka, prenosi Telegraf.rs.
Dodaje da je za sve saznala kada je uključila ćerkin telefon.
– Igrom slučaja sam upalila njen telefon dva dana pred izlazak. Počela sam da se dopisujem sa decom, u njeno ime, i tako sve saznala. Cela škola bruji o tome. Obratila sam se školi, Centru za socijalni rad, policiji, nikakav odgovor nisam dobila, kaže ona.
Ona je ispričala da je, kako se sumnja, njenu ćerku obljubio maloletni A. B. početkom februara 2023. godine u Beogradu.
Prema navodima medija, slučaj je prijavljen policiji i Višem javnom tužilaštvu Odeljenju za maloletnike, 22. marta u policijskoj stanici u Surčinu.
– Moja ćerka i dalje ima strašne snove u kojima joj se vraćaju scene iz kobnog dana. Od 24 časa, muž i ja spavamo po sat vremena. Ćerka nam je pod lekovima, rekla je ona.
D. N. je ispričala za „Blic“ da je saznala da je dečak A. B. u jednom trenutku sumnjao da njena ćerka ima snimak na kojem se navodno vidi kako je sekusualno zlostavlja, zbog čega ju je, kako tvrdi naša sagovornica napao.
– Oteo joj je telefon i sa drugarima lupao šamare, ispričala je majka devojčice.
Izvor: Telegraf.rs
Bludnom lekaru iz NS smanjena kazna sa 10 na 8 godina robije za obljubu maloletnice

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.