Devedesetih su bili zvezde u Srbiji, posle su se venčali u emisiji 48sati svadba

Izvor: Story, 05.Feb.2015, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devedesetih su bili zvezde u Srbiji, posle su se venčali u emisiji 48sati svadba

Muziku devedesetih godina u Srbiji gotovo da su obeležile ove dens zvezde. Pre nekoliko godina su se povukli iz medija i uživaju u bračnom životu.

Foto: Facebook

Brankica Buljovčić je na domaću muzičku scenu stupila pod imenom Ella B, a njen prvi singl "Ajkula" doživeo je ogromnu popularnost. Ella je potom snimila još nekoliko pesama poput "Kamikaza", "Titanik" i "Ginis".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Tada je bila velika zvezda, ali je potpuno nestala sa muzičke scene. Nekoliko godina kadnije pojavila u rijaliti programu "48 sati svadba" u kojem se udala za dugogodišnjeg dečka, Ljubu iz Beat Street-a.

Par danas živi u Nemačkoj i imaju dvojicu sinova Kristijana i Aleksandra.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.