Demir mora da se leči!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2012, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demir mora da se leči!

Dogan se podvrgava detaljnim pregledima jer je njegova doktorka posle konsultacija sa timom lekara počela da sumnja da on ima ozbiljan problem

Ima li leka?!

Suhejla pokušava na sve načine da spoji Demira i svoju novu gošću, doktorku Indži. Aslan otvoreno pokazuje ljubomoru jer je i on bacio oko na nju. Demir mora da se podvrgne detaljnim pregledima zato što doktorka sumnja na ozbiljan zdravstveni problem. Kerim namešta ilegalan posao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Zaferu, ali zna da time i sebe dovodi u opasnost. Asi pokušava da otkrije koliko se njena kćerka vezala za Demira, kako bi odlučila da li da joj kaže istinu o Demiru. Dok Kerim pokušava da namesti prljavu igru Zaferu, ovaj odlučuje da napokon i zvanično ugovori veridbu s Defne. Ona je neodlučna pa odlazi da razgovara s Asi jer zbog Kerima ne zna šta da kaže Zaferu. U razgovoru ih prekida Demir, zbog čega će Defne otići kući, a Asi i Demir sami nastavljaju razgovor na obali mora.

(M. K. V.)

zoom

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.