Demi Lovato potpuno naga (FOTO)

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demi Lovato potpuno naga (FOTO)

Pevačica Demi Lovato pozirala je naga za novo izdanje časopisa \"Veniti fer\". Ona je govorila o samopouzdanju i u cilju promovisanja ljubavi prema sebi, skinula sve sa sebe ispred fotoaparata.

Foto: Profimedia

- Naučila sam da je život prekratak i zato sam odlučila da ga živim svakog dana kao da je poslednji. Ovim poziranjem sam želela da pokažem pravu sebe. Ogoljenu, bez šminke, iskrenu - kazala je pevačica za magazin "Veniti fer".

Demi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << 16. oktobra izbaciti album "Confidente", a mlada pevačica je ovim snimanjem zaokružila priču. Ona je fotografisana bez šminke, bez odeće, a fotografije nisu obrađivane u fotošopu.

Izvor: dailymail.co.uk

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.