Dejvid Bouvi danas premijerno pušta novi spot na kanalu Vevo

Izvor: Story, 19.Nov.2015, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Bouvi danas premijerno pušta novi spot na kanalu Vevo

Novi album Dejvida Bouvija, (izgovara se Blackstar) sada je moguće naručiti pretprodajom putem digitalnih servisa. Album je 28. po redu u bogatoj i raznovrsnoj karijeri ovog istinskog umetnika.

Album   biće objavljen 8.januara naredne godine, putem etikete Iso/Columbia Records , na digitalnom, CD i vinil formatu. LP ploča dolazi u prelepo dizajniranom pakovanju, koji će oduševiti fanove. Pogledajte reklamu za     vinil OVDE.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Redosled pesama na albumu  biće objavljen tek sutra, nakon večerašnje zvanične premijere spota na svim digitalnim i streaming platoformama.

Singl i kratki film  će ,dakle, premijerno  biti pušteni danas.

Čitav  kratki film u dužini od deset minuta moći će da se pogleda danas posle 16:00 h putem linkaOVDE . Pogledajte trejler za kratki film   OVDE.

Muzika singla   biće uvrštena u uvodnu špicu i trejler  nove TV seriju The Last Panthers. Serija, čiji je  reditelj takođe, Johan Renck, počela je sa emitovanjem krajem oktobra na odabranim kanalima u Evropi.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Zasijala crna zvezda Davida Bowiea (video)

Izvor: BalkanRock.com, 20.Nov.2015, 10:04

Devojka sa repom, plesači u transu, kristalna lobanja i Dejvid Bouvi sa povezom preko očiju neki su od aktera desetominutnog video spota kojim muzička zvezda najavljuje album ★ (izgovara se “Blackstar“)...Novi album sada je moguće naručiti pretprodajom putem digitalnih servisa. Album je 28....

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.