Dejan Matić dobio sina Konstantina

Izvor: Story, 22.Mar.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Matić dobio sina Konstantina

Supruga pevača Dejana Matiča porodila se u subotu ujutru u Beču i na svet donela malog Konstantina. Par je veoma uzbuđen zbog srećnih vesti, kao i njihov sin Zoran.

Foto: Promo

- Nisam konfuzan kao kada se Zoki rodio. Dosta sam pribraniji-  kroz smeh  iskreno i u svom duhovitom maniru kaže Dejan Matić koji se oseća iskusnije u odnosu na rođenje prve bebe.

Njegova supruga Jelena porodila se u Beču, u subotu ujutru 21. marta, i na svet donela zdravog >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i jakog dečaka koji je po rođenju bio težak 3 760 g i dugačak 52 cm. Dejan i Jelena su odlučili da mu daju ime Konstantin. To je bila i davna želja Dejanovog oca.

- Deda je jednom pitao da li bi se zvao Konstantin. Onda smo Jelena i ja razgovarali  i složili se da je ime vrlo lepo ali do pred sam porođaj nismo pričali na tu temu-  kaže radosni tata Dejan Matić koji je vest o rođenju drugog sina dočekao radno, na vikend turneji u Hrvatskoj.

„Jedva čekam nedelju da se spakujem i krenem ka Beču da ih vidim“, nestrpljiv je tata još jednog malenog dečaka.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.