Izvor: Luftika.rs, 30.Nov.2022, 13:06

Dečaka (14) stravično pretukli u školi, polomili mu jagodičnu kost i vilicu

Slučajevi vršnjačkog nasilja svakodnevno punu stupce hronike u Srbiji, a najnoviji slučaj brutalnog maltretiranja stiže nam iz Novog Pazara, gde je učenik osnovne škole Mehmed C. (14) pretrpeo stravične povrede.
Kako je objavila Instagram stranica _stop_nasilju1, Mehmeda su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole „Meša Selimović“, dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli mu teške telesne povrede.
Dečak je hitno prebačen u Novopazarsku bolnicu gde >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << su ustanovljene povrede glave, zadobijene u tuči udarcima pesnicom, a Mehmedu je polomljena jagodica i gornja vilica, prenosi Nova.
Kako stoji u lekarskom izveštaju koji je takođe objavljen na pomenutoj stranici, strašne povrede su došle kao rezultat tuče, a Mehmeda su prethodno pesničili, srušili na pod a zatim šutirali nogama.
Pretučen učenik 7. razreda u Novom Sadu, napadači sa fantomkama ga čekali ispred škole

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mehmeda posle škole napalo 6 vršnjaka – Polomili mu jagodičnu kost i vilicu

Izvor: SandzakPress.net, 30.Nov.2022

Još jedan slučaj strašnog maltretiranja i fizičkog nasilja nad učenikom dogodio se u Novom Pazaru, kada je pre dva dana, pretučen dečak Mehmed C (14). Mehmeda (14) su brutalno napali pri izlasku iz školske sale u krugu škole „Meša Selimović“ dok je sa drugarima pratio utakmicu i naneli...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.