Izvor: Luftika.rs, 18.Avg.2023, 11:36

Dečak Stefan (8) poginuo u banji, usisao ga odvod u bazenu

Osmogodišnji dečak po imenu Stefan, poginuo je juče u banji u Kretoneu, nadomak Rima, nakon što ga je usisao odvod u banjskom bazenu, piše Corriere della Sera.
U ovom trenutku nije poznato da li se pumpa za izbacivanje i pročišćavanje vode uključila ranije nego što je predviđeno, ili je mališan upao u bazen nakon što je zabranjeno kupanje. Ono što je sigurno jeste da usis nije imao sigurnosnu rešetku, prenosi Telegraf.
Ljudi koji su se nalazili u banji u trenutku nesreće >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pokušali su da izvuku dete, rizikujući da i sami budu usisani u odvod.
Na lice mesta su ubrzo stigli i vatrogasci, koji su jedva izvukli dečaka iz odvoda, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt.
Prema pisanju lokalnog lista, sve se odigralo oko 18.30 časova. Prethodno je sa razglasa pušteno obaveštenje da se radno vreme bazena privodi kraju i kupači su zamoljeni da izađu iz vode.
U ovom trenutku nije poznato da li je dečak već bio u bazenu i nije izašao, ili je upao u bazen nakon izlaska iz vode.
Kada su se pumpe na najvećem bazenu pokrenule, voda je neverovatnom brzinom krenula u odvod. Pritisak je povukao dete na dno, a potom i u sam odvod, na kojem nije postojala rešetka.
Vatrogascima i roniocima bilo je potrebno gotovo dva sata da dečaka izvuku napolje.
Tragedija u Vranju, dečak (7) poginuo tokom igre

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

JEZIVA SMRT DEČAKA Užas u poznatim termama, Stefana (8) "PROGUTAO" MEHANIZAM ZA ODVOD BAZENA

Izvor: Blic, 18.Avg.2023

Osmogodišnji dečak ruskog porekla Stefan nastradao je u termama nadomak Rima nakon što ga je usisao odvod u banjskom bazenu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.