Dea Đurđević saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu: DO DETALJA se prisetila kobnog jutra koje joj je PROMENILO ŽIVOT!

Izvor: Story, 05.Jun.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dea Đurđević saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu: DO DETALJA se prisetila kobnog jutra koje joj je PROMENILO ŽIVOT!

Đurđevićeva, na koju je 7. februara naleteo autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, priključila se krivičnom gonjenju vozača Bojana Jovanovića (42)… Dea Đurđević (27), voditeljka TV Pink koja je umalo ostala bez ruke kada je na nju, dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, naleteo autobus, saslušana ... The post Dea Đurđević saslušana u Prvom osnovnom tužilaštvu: DO DETALJA se prisetila kobnog jutra koje joj je PROMENILO ŽIVOT! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASLUŠANA VODITELjKA: I Dea krivično goni vozača GSP

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2019

Voditeljka TV Pink koja je teško povređena u nesreći u Beogradu, u tužilaštvu ispričala šta je prethodilo jezivom udesu i kako je došlo do njega U PRVOM osnovnom tužilaštvu u Beogradu, u predistražnom postupku koji se vodi protiv B. J., vozača autobusa GSP, koji je 7....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.