Dea Đurđević priznala ŠTA JOJ PREDSTOJI posle teškog perioda, a evo za koliko dana se vraća na TV

Izvor: Story, 09.Jul.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dea Đurđević priznala ŠTA JOJ PREDSTOJI posle teškog perioda, a evo za koliko dana se vraća na TV

Voditeljka Dea Đurđević je sinoć na žurki “Zadruge” novinarima otkrila kakav oporavak joj predstoji nakon saobraćajke koju je imala pre nekoliko meseci, ali i kada se vraća poslu. – Skinula sam donji deo gipsa, ovo je longeta, sada ide fizijatar, nadam se da će to u skorije vreme biti dobro – navela je Dea, pa ... The post Dea Đurđević priznala ŠTA JOJ PREDSTOJI posle teškog perioda, a evo za koliko dana se vraća na TV appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

VRAĆAM SE NA MALE EKRANE: Dea otkrila šta joj tek predstoji nakon teškog perioda, a evo za koliko dana će na posao!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2019

Voditeljka Dea Đurđević pojavila se sinoć na žurki “Zadruge”, te otkrila kakav oporavak joj predstoji nakon saobraćajke koju je imala pre nekoliko meseci. Navodno, ona će se kroz dva dana vratiti i na male ekrane. Naime, Dea Đurđević će se u četvrtak, 11. jula, vratiti na mesto voditelja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.