Darko Lazić prvi put progovorio o navodnoj AFERI Ace Lukasa i Ane Sević!

Izvor: Story, 10.Okt.2019, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić prvi put progovorio o navodnoj AFERI Ace Lukasa i Ane Sević!

Kako pišu domaći mediji, folk pevač Darko Lazić posvetio se povratku na estradnu scenu, a sad je otkrio u kakvom je odnosu sa Acom Lukasom, pošto se spekulisalo da je nakon skandala u koji je bila upletena njegova sada bivša supruga Ana Sević sa kolegom na ratnoj nozi. Naime, Lazić je otkrio da mu je ... The post Darko Lazić prvi put progovorio o navodnoj AFERI Ace Lukasa i Ane Sević! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONAČNO PROGOVORIO! Darko Lazić priznao sve o AFERI Ane Sević i Ace Lukasa: On je bio uz mene, a o njoj neću uopšte da pričam! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 10.Okt.2019

Lazić je otkrio da mu je Lukas jedan od najboljih prijatelja sa estrade, kao i da njega ne krivi za spornu situaciju koja se navodno desila između Ane i Lukasa.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.