Darko Lazić URADIO NEOČEKIVANU STVAR, OVO ne može da OPROSTI SEBI! (FOTO)

Izvor: Story, 13.Nov.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić URADIO NEOČEKIVANU STVAR, OVO ne može da OPROSTI SEBI! (FOTO)

Poznati folk pevač Darko Lazić već tri nedelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo rešio je da život uzme u svoje ruke. Lazić je prvi put nakon dugo godina, imao vremena da razmisli o svim pogrešnim odlukama koje je doneo u životu, te je shvatio da je nepromišljenim ... The post Darko Lazić URADIO NEOČEKIVANU STVAR, OVO ne može da OPROSTI SEBI! (FOTO) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Sević konačno pokazala Lorenu: Evo šta radi dok Darko vodi bitku za život! (FOTO)

Izvor: Press, 13.Nov.2018

Porodična drama koja se dešava porodici Lazić-Sević zbog saobraćajne nesreće u kojoj Darko umalo nije izgubio život, polako ali sigurno dobija svoj kraj. Darko se oporavlja, a Ana se trudi da njihovoj zajedničkoj ćerki Loreni na sve načine olakša odsustvo tate dok ne izađe...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.