Darko Lazić OVAKO REŠIO DA OBEZBEDI NASLEDNIKE, ni Marina ni Ana nisu znale ništa

Izvor: Story, 15.Okt.2019, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić OVAKO REŠIO DA OBEZBEDI NASLEDNIKE, ni Marina ni Ana nisu znale ništa

Darko Lazić nakon stravične nesreće rešio je da je vreme da okrene novi list. Naime, on je došao na ideju da obezbedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može. Iz tog razloga počeo je da uplaćuje novac na njihove račune, po 5.000 evra mesečno, i to će nastaviti da čini do njihovog punoletstva, piše “Alo”. ... The post Darko Lazić OVAKO REŠIO DA OBEZBEDI NASLEDNIKE, ni Marina ni Ana nisu znale ništa appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ ĆERKI I SINU OSTAVLJA PO MILION EVRA Majke njegove dece nisu imale pojma o ovome, detalji će ZAČUDITI SVE

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Darko Lazić je, nakon stravične saobraćajke, rešio da je vreme da okrene novi list, pa je tako, između ostalog, došao na ideju da obezbedi naslednicima lagodnu budućnost kako god da može.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.