Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Apr.2024, 09:55

Dani Beograda 2024: Programi Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda

Zavod za zaštitu spomenika kulture grada Beograda i ove godine jedan je od nosilaca programa tradicionalne manifestacije Dani Beograda. Osim bogatog programa koji su pripremili za sugrađane, najavljena je i izložba „Terazije, osvrt i sećanja – beogradsko nasleđe“ koja će otvoriti manifestaciju 16. aprila u 14.00, na Terazijama kod Terazijske česme. Na ukupno 42 panoa … Članak Dani Beograda 2024: Programi Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Beogradski dani porodice 2024

Izvor: DANuBeogradu.rs, 13.Apr.2024

Manifestacija Beogradski dani porodice 2024 biće održani od 13. aprila do 15. juna u raznim oblicima na različitim lokacijama u prestonici. Prošle godine proglašena je za manifestaciju od posebnog značaja za Grad Beograd. Međunarodni dan porodice, 15. maj, biće posebno obeležen. U organizaciji...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.