Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 08:06

Danas počinje nastava u OŠ "Vladislav Ribnikar": Dežura 6 policajaca, roditelji taže kraj školske godine

19 dana od masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" nastava ponovo počinje da se održava, iako sa tim nisu bili saglasni svi roditelji dece koja pohađaju ovu školu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OVO VIŠE NIJE ŠKOLA, OVO JE STRATIŠTE" Majka deteta iz "Ribnikara": "Imamo oko 250 potpisa da se prekine nastava, polovina učenika NE DOLAZI"

Izvor: Blic, 22.Maj.2023

Aleksandra Bulatović, majka učenika OŠ "Vladislav Ribnikar" izjavila je da oko polovine dece neće krenuti u školu danas. Kako je istakla, pravila nema, a reakcija roditelja na ovu situaciju samo pokazuje koliko je duboka podeljenost u društvu. Ona je zaključila da osmoletka "Vladislav Ribnikar"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.