Da li znate kome je u Beogradu rođendan? (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate kome je u Beogradu rođendan? (FOTO)

Aerodromu "Nikola Tesla Beograd"!

Na današnji dan 1962. godine otvoren je Aerodrom "Nikola Tesla Beograd".

Dakle, slavi 54. rođendan!

Da li možete da zamislite ko je za to vreme sve tu sleteo, odleteo, ko nam je došao u goste, ili baš odatle otišao u svet...

Na ovogodišnjoj dodeli nagrada agencije Skytrax, specijalizovane za rejting u vazdušnom saobraćaju, Aerodrom "Nikola Tesla Beograd" zauzeo peto mesto među najboljim aerodromima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Istočnoj Evropi. Istraživanje je sprovedeno među 106 različitih nacija u periodu od juna 2015. do februara 2016. godine.

Predmet istraživanja bio je komfor i zadovoljstvo putnika razlicitim segmentima aerodromske usluge, od dolaska na aerodrom, prijave na let, kupovine, transfera, bezbednosti do ulaska u avion.

Takođe, već treću godinu beleži pozitivne poslovne rezultate, navedeno je u saopštenju aerodroma.

U Izveštaju o poslovanju za 2015. godinu, na beogradskom aerodromu je povećan broj putnika za tri odsto, a količina prevezene robe i pošte za 27 odsto u odnosu na 2014.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.