Da li mi je guza prevelika u ovim farmerkama? Pitajte svoj pametni telefon

Izvor: 24sata, 04.Nov.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li mi je guza prevelika u ovim farmerkama? Pitajte svoj pametni telefon

Da li bi trebalo da obujem ravne cipele ili štikle? Da li je ova ogrlica izašla iz fazona? Da li mi ova boja dobro stoji? Da li mi je guza prevelika u ovim farmerkama?

Ako vam se ova pitanja vrte po glavi, a nemate koga da pitate da vam da stvarno iskren odgovor, onda pitajte svoj telefon!

Nova modna aplikacija Okay Fashion dozvoljava korisnicima da objavljuju fotografije o svojim modnim dilemama. Njihovi pratioci će ti iskreno govoriti da li ta kombinacija dobra ili >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << loša za vas.

Umesto da pitate svog dečka ili najbolju drugaricu šta da obučete za izlazak u subotu uveče, jednostavno objavite nekoliko opcija na aplikaciju i za samo par minuta ona će vam izračunati koliko procenata misli da treba da obučete to ili ne.

Ova aplikacija napravljena je u Francuskoj, ali se brzo proširila i u drugim zemljama, pa već sada ima preko 50.000 korisnika širom sveta.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

"Da li mi je guza prevelika u ovim farmerkama?" Pitajte svoj smartfon

Izvor: Vesti-online.com, 04.Nov.2014

Da li bi trebalo da obujem ravne cipele ili štikle? Da li je ova ogrlica izašla iz fazona? Da li mi ova boja dobro stoji? Da li mi je guza prevelika u ovim farmerkama? Ako vam se ova pitanja vrte po glavi, a nemate koga da pitate da vam da stvarno iskren odgovor, onda pitajte svoj telefon!..Pomoć...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.