Da li biste voleli da sletite na Kilimandžaro?

Izvor: Mondo, 23.Jun.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste voleli da sletite na Kilimandžaro?

Avio-kompanija "Flydubai" najavila je nekoliko zanimljivih noviteta.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock/muratart

Avio-kompanija "Flydubai" će od 29. oktobra, prvog dana zimskog reda letenja u sezoni 2017/18, uvesti svakodnevne letove na redovnoj liniji između Dubaija i Beograda.

Letovi će se obavljati između Međunarodnog aerodroma u Dubaiju (DXB) i Aerodroma Nikola Tesla u Beogradu (BEG).

Tog dana će na snagu stupiti i jedinstveni red >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << letenja po kome će svi letovi biti obavljani u isto vreme - polazak iz Dubaija je u 9.05, a iz Beograda u 13 časova. Letove će se obavljati modernim i mladim avionima Boing 737-800NG (nove generacije), čiji je kapacitet 174 putnika, od čega je 12 u biznis klasi.

Ova kompanija trenutno održava liniju do Beograda sa četiri nedeljna leta.

Osim poboljšanja veze prema nekim veoma popularnim destinacijama za putnike iz Srbije poput Maldiva, Kolomba ili Katmandua, u ponudi će se naći i nova, veoma atraktivna destinacija "Flydubaija" - Kilimandžaro.

Ovaj aerodrom se nalazi na padinama istoimene, najviše planine u Africi i predstavlja jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Tanzaniji.



Izvor: YouTube

----------------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija je ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.