Da li biste išli u šoping sa Natinom sestrom?

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste išli u šoping sa Natinom sestrom?

Kristina Bekvalac je dizajnerka i modna stilistkinja koja, ali može biti i vaš lični savetnik za šoping. Ovako...

Foto: Instagram/KristinaBekvalac

  Ukoliko nemate vremena za predugo lutanje po radnjama, a želite da obnovite svoju garderobu, "lični vodič za kupovinu" će vam 11. oktobra pružiti savete kako da odaberete prave komade koji odgovaraju vašoj figuri i stilu.

Sve što treba da uradite kako biste došli do ove nesvakidašnje nagrade, je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pratite Facebook profil UŠĆE Shopping Center-a, jer vas očekuju brojna iznenađenja i poklon vaučeri za šoping.

U UŠĆE Shopping Center-u je u toku velika nagradna igra koja traje do 31. oktobra, u kojoj mogu da učestvuju posetioci ukoliko obave kupovinu u iznosu preko 5.000 dinara sa najviše dva računa koja se mogu sabirati.

Glavna nagrada je kartica za šoping u iznosu od 1.5 miliona dinara, putovanja u Rim ili Atinu, instant nagrade: pet IPhone telefona, tri LCD televizora i 300 kartica sa po 3.000 dinara za šoping.

Iskoristite priliku i krenete u šoping sa pravim profesionalcima!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.