Da ON ceo dan miriše na TEBE...

Izvor: Mondo, 14.Dec.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da ON ceo dan miriše na TEBE...

Volela bi ovo, zar ne?

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Poljubac uvek prija, ali ako je mirišljav, nežan, ukusan... onda se pamti ceo dan, a i duže.

Labello Lip Butter Red će pomoći da tvoj poljubac bude baš takav!  Ne samo što hidrira usne tokom hladnih zimskih dana, zahvaljujući ši puteru i bademovom ulju, već ima i zavodljivu aromu crvene ribizle.

Dakle, namažite svoje usne i ljubite se...

Zašto je to važno? >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

- Zato što naše telo kada se ljubimo stvara supstancu koja "opija", zbog čega se nakon dužeg ljubljenja osećamo relaksirano i srećno.

- Zato što ljubljenje aktivira 29 mišića lica, što je odlična "vežba" koja održava naše lice zategnutim i daje mu svežiji izgled.

- Zato što povećan protok pljuvačke u ustima izazvan poljupcima ispira sa zuba naslage odgovorne za nastanak karijesa.

- Zato što muškarci koji ljube svoje supruge pre odlaska na posao žive pet godina duže, imaju manje šanse da im se dogodi saobraćajna nesreća na putu do posla, a često i više zarađuju.

Da li vam treba još razloga da negujete svoje usne za nezaborvane poljupce?

Pišite nama u komentarima, zašto volite da se ljubite, ali nam pošaljite i mejl na adresu: nagrade@mondo.rs ako želite dobijete poklon - Labello Lip Butter Red! Foto: Nivea/Promo

Pročitajte i ovo o poljupcima:

U čemu je tajna francuskog poljupcaŠta nam otkrivaju poljupciSvetski dan ljubljenjaPrvi poljubac se pamti duže od prvog seksa

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.