DŽEMŠIR-AGA JE TEŠKO RANJEN!

Izvor: Kurir, 27.Dec.2011, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEMŠIR-AGA JE TEŠKO RANJEN!

Drama u barakama! Đulu konačno ima priliku da pristane na brak. Koliko su samo na to ona i Kemal čekali. Ona se vraća kući i saopštava majci da je zaprošena.

Drama u barakama!

Đulu konačno ima priliku da pristane na brak. Koliko su samo na to ona i Kemal čekali. Ona se vraća kući i saopštava majci da je zaprošena.


Dečak dotrčava do baraka da saopšti da je Džemšir-aga ranjen.

Kemal moli Majstora da, po starim običajima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << krene s njim da zaprose Đulu.

Rešit prvi stiže u bolnicu da vidi kako mu je prijatelj.

Na imanju je euforija, jer Zeher objavljuje vest o prosidbi. Jedini neraspoložen je Jasin-aga, koji je tužan i priseća se vremena kad je služio starom gospodaru.

Pakize stiže na imanje i saopštava neprijatnu vest, da je Džemšir-aga u bolnici. Džemšira operišu, a Đulu pokušava da odgovori majku da ne ide u bolnicu, jer on to ne zaslužuje. Zeher, koja ga i dalje voli, ipak odlazi u posetu.

Asuman stiže u bolnicu, a Zeher pokušava da je istera. Tada Džemšir-agu izvode iz operacione sale. Doktor saopštava da su mu izvadili bubreg. Zeher je pored kreveta svog muža i kaže mu da mu je sve oprostila, na šta joj on odgovara isto, ali nazvavši je imenom Asuman.

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.