Izvor: B92, 22.Jun.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS i SRS RTS-u: Popravite predajnik

Gornji Milanovac -- Opštinski odbori DS i SRS u Gronjem Milanovcu protestovali su što većina gledalaca poslednja četiri dana ne može da prati RTS.

Građani rudničko-takovskog kraja, u jeku predizborne kampanje, ne mogu da prate Prvi program Radiotelevizije Srbije, zbog kvara na predajniku na Rudniku. Ukoliko kvar ne bude otklonjen do sutra, gledaoci neće moći da prate ni predziborni duel predsedničkih kandidata Borisa Tadića i Tomislava Nikolića, što je izazvalo i nezadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << građana.

Predsednik Opštinskog odbora SRS-a Miroslav Nedeljković ocenio je da bi RTS trebalo odmah da reši problem jer je u ta medijska kuća javni servis građana. RTS, prema rečima predsednika Opštinskog odbora DS-a Radoja Radojevića, mora da omogući svim građanima blagovremene informacije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.