DRAMA NA SNIMANJU Jeleni Kostov pozlilo, nije mogla da izađe na scenu

Izvor: Story, 14.Dec.2018, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA SNIMANJU Jeleni Kostov pozlilo, nije mogla da izađe na scenu

Pevačica Jelena Kostov juče je preživela dramu na snimanju, jer joj je zbog vrućine i nedostatka svežeg vazduha pozlilo, te nije mogla da izađe na scenu. Naime, u toku snimanja novogodišnjeg programa na Pinku Jeleni se slošilo. – Kada je došao trenutak za odbrojavanje sve kolege su se okupile i pošle na scenu, ali ona ... The post DRAMA NA SNIMANJU Jeleni Kostov pozlilo, nije mogla da izađe na scenu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Mina Kostić KRITIKOVALA Eru što nasrće na KLINKE, on je PONIZIO pred celom estradom!

Izvor: Scandal.rs, 14.Dec.2018

Period je snimanja novogodišnjih programa, te je to prilika da se čitava estrada sjati na jednom mestu. Tako su se juče na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Pink sreli i Era ojdanić i Mina Kostić. Očigledno dotaknuta Erinim skandalom, kada je isplivao snimak na kome se samozadovoljava...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.