DOKTOR KIRICIS SE VRAĆA NA SPINALONGU

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOKTOR KIRICIS SE VRAĆA NA SPINALONGU

Ima nade! Andreas Vandulakis poslao je pismo Ani preko Antonisa, u kome je poziva u svoj dom. Uprkos tome što je bio vrlo ljubomoran, Antonis je dao Ani pismo! Jorgis i Ana počinju da posećuju Vandulakijev kompleks često, a Anu sve više impresionira njegovo bogatstvo.

Ima nade!

Andreas Vandulakis poslao je pismo Ani preko Antonisa, u kome je poziva u svoj dom. Uprkos tome što je bio vrlo ljubomoran, Antonis je dao Ani pismo!

Jorgis i Ana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << počinju da posećuju Vandulakijev kompleks često, a Anu sve više impresionira njegovo bogatstvo.

Antonis ju je optužio da se prodala bogatima. U međuvremenu, Aleksandros Vandulakis, Andrasov otac, ne slaže se sa sinovljevim planovima da se oženi ribarevom ćerkom.

Doktor Kiricis se vraća na Spinalongu donoseći vest o novom eksperimentalnom leku koji uliva nadu ostrvljanima. Kaliopi i njen suprug priznaju doktoru Lapakisu da je Kaliopi dojila bebu i mole ga da ne daje zdravo dete na usvajanje. Evgenia je napadnuta i silovana dok se vraćala kući kasno uveče...

(R. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.