Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 13:03

DIVLJE SVINJE DIVLJALE PO BETON HALI Stručnjaci upozoravaju: Mogu da budu veoma opasne, naročito u 2 SLUČAJA, ne prilazite im! (VIDEO)

"Avantura" dve divlje svinje po šetalištu u Beton hali digla je noge i policiju i stručnjake iz "Veterine Beograd". Ovaj deo grada juče je bio pod "opsadom", jer su dve divlje svinje doplivale Savom, popele se uz stepenice, histerično trčale po popularnom šetalištu, a onda ulete u kafić! Tu su na kraju i uspavane, iznete na nosilima i prebačene na sigurno. Nije ovo prvi slučaj da se divlje svinje pojave u srcu prestonice, ali odakle tačno i kako dospevaju u centru grada?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.